Ciuperca nemuririi este cunoscută şi utilizată de mai bine de 2000 de ani în Extremul Orient


 

Reishi este o ciupercă ce creşte în natură, pe scoarţa mai multor copaci, dar este foarte greu de găsit, de aceea se cultivă, în scop comercial, în Japonia, China şi alte părţi ale Asiei. Reishi este una dintre ciupercile folosite de cel mai mult timp în scop medicinal.

Ciuperca nemuririi este cunoscută şi utilizată de mai bine de 2000 de ani în Extremul Orient.
Cunoscuta in special sub denumirea de "reishi", Ganoderma este o ciuperca rara, cunoscuta in Medicina Traditionala Chineza drept promotoare a vitalitatii si longevitatii.
Ganoderma Lucidum (cunoscuta si sub denumirea de Reishi sau Ciuperca Rosie, este considerata ca avand cele mai multe valori terapeutice).
Reishi îmbunătăţeşte în mod semnificativ funcţionarea sistemului imunitar, având proprietăţi antialergice, antiinflamatoare, antivirale, energizante, antibacteriene şi antioxidante. De asemenea, este un excelent remediu antistres.
Aceasta ciuperca este si ingredientul principal al unei firme de produse wellness&spa, care isi distribuie produsele de remodelare corporala in intreaga Uniune Europeana, fiind printre putinele firme acreditate de Ministerul Sanatatii Italia.
Completeaza formularul https://forms.gle/MGjGDNjxgXMktfdz9 si vom vedea impreuna cel mai bun mod de a slabi folosind un stil de viata sanatos si produse 100% naturale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Ghid de nutritie si stil de viata sanatos

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!