Dietele eșuează, ai nevoie este o schimbare a stilului de viață


 

Dietele eșuează. Regimul nu funcționează. Potrivit New York Times, 95% dintre persoanele care slăbesc urmand o dietă, vor lua in greutate, intr-un an, mai multe kilograme decât pierduseră inițial.

 Mai mult, 92% din oameni renunță la rezoluțiile de Anul Nou de a slabi si de a deveni mai sanatosi!

Aceste statistici sunt ingrijoratoare, de aceea este necesara o schimbare a stilului de viață.

 Vedeți că majoritatea dietelor sunt restrictive și inflexibile. Acest lucru le face să nu fie durabile. Persoana care urmează dieta, dată de un expert, consideră că sacrificiile trebuie făcute așa cum face toată lumea când încearca să slăbească.

 Ei cred că este normal să renunțe complet la alimentele lor favorite, consumând o dieta strict restrictivă caloric și se concentrează asupra anumitor alimente așa-numite „pierdere de grăsimi” care îi poate ajuta să topească toată grăsimea.

Ce se întâmplă după aproximativ o lună: într-adevăr pierd mult în greutate, dar la un cost.

 Deoarece se aflau într-o restricție calorică severă, se întâmplă două lucruri: Ei

pierd o mulțime de mușchi slabi, deoarece greutatea scade fără efort, fără exerciții fizice și au crezut că nu este nevoie de antrenament. Din cauza lipsei suficiente de calorii, metabolismul lor se oprește și pofta de mancare și foamea încep să se acumuleze.

 Și acum, că au reușit să slăbească mult, considera ca pot relua obiceiurile alimentare initiale. Este de la sine înțeles că tratamentul nu ar fi cu siguranță un broccoli. In schimb, ies cu prietenii și familia și atacă o pizza apetisanta și cartofi prăjiți mari.

 Înțelege că metabolismul corpului tau este deteriorat și este pregătit pentru a se îngrășa.

Adică toate caloriile se vor îndrepta spre grăsime, orice ai mânca, pentru că asa suntem construiti genetic. Când privați și restricționați alimentele pentru asta mult timp, organismul crede că vine foamea și este mai bine să stocheze calorii, dacă e cazul foametea lovește din nou. Minunat, acum toate cele peste 1000 de calorii, din pizza și cartofii prăjiți, vor forma direct rezerve de grasime.

 Acest ciclu se repetă, începi să te simțiți vinovat, pofta crescând pe măsură ce este un strigăt de substanțe nutritive cerute de corpul tău, dar junk-ul și fast-food-ul au doar calorii goale in ele, iar faptele pe care le-am menționat mai sus încep sa se adevereasca, majoritatea persoanelor care slăbesc la dietă câștigă totul înapoi în decurs de un an dupa dieta și majoritatea câștigă înapoi mai mult decât pierduseră inițial.

sursa: " Eu ce (mai) mananc? ghid de nutritie si stil de viata sanatos

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Ghid de nutritie si stil de viata sanatos

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!