Ghid de nutritie si stil de viata sanatos


E Liveeee!!



Dragilor, am placerea sa va informez ca tocmai a aparut in online ghidul de nutritie si stil de viata sanatos " Eu ce (mai) mananc?". Este un ghid scris simplu, pe intelesul tuturor, cu informatii utile si interesante, cu explicatii si sfaturi.

Ne confruntăm cu o epidemie de obezitate în care aproape 2 miliarde de oameni din întreaga lume sunt supraponderali și 650 de milioane sunt obezi. Acest lucru contribuie enorm la o creștere semnificativă a bolilor cronice, cum ar fi diabetul de tip 2 și bolile legate de inimă. Aceste afecțiuni cronice pot fi prevenite în mare parte prin urmărirea unui diete sanatoase combinata cu un stil de viata activ.

Acest ghid în nutriție este de mare interes pentru toți cei care ar dori să învețe fundamentele științei nutriției. Aceasta oferă o privire aprofundată asupra macronutrienților și micronutrienților și veti înțelege de ce sunt esențiale pentru ca corpurile noastre să crească și să rămână sănătoase.

Este important să înveți să te alimentezi corect, să știi să faci diferența între alimentele cu multe calorii și zero nutrienți, și cele cu calorii mai puține dar care îți furnizează nutrienții necesari unei diete echilibrate.
O alimentatie corecta, care iti furnizeaza toti nutrientii de care ai nevoie, si un stil de viata sanatos, care imbina miscarea, cu meditatia, cititul, relaxarea, vor contribui la imbunatatirea starii de sanatate, de spirit, iti vor aduce acel plus de energie de care ai nevoie pentru a-ti indeplini sarcinile cotidiene.

Ghidul este doar in format electronic, are peste 100 de pagini, si poate fi achizitionat de aici 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!