O idee si multa sare


Ce faci atunci cand incolteste in mintea si sufletul tau o idee? O idee despre care crezi ca este mareata, ca va schimba lumea, sau macar comunitatea in care locuiesti! Cei mai multi o abandoneaza inainte sa o analizeze, sau macar sa faca un mic efort in a incerca sa o puna in practica. La polul opus, sunt cei care risca totul pentru o singura carte.

Oare care este mai castigat? Sau se poate vorbi de vreun castig aici? Da, de acord, cei mai echilibrati, cei care analizeaza, care testeaza sunt mai castigati, sau cel putin risca mult mai putin. 

Noi am fost undeva la mijloc, sau, ca sa fiu foarte sincera, poate ca balanta inclina spre a -2 a categorie: totul sau nimic. Am analizat, ne-am informat si in final am luat hotararea sa nu lasam ideea la stadiul de vis, ci am facut tot ce am putut sa o implementam. Astfel in cateva saptamani am putut face tot procesul de la idee la implementare si ne-am bucurat de primii clienti.

" O idee si multa sare" este un ebook cu de toate: cu o poveste de dragoste, cu o poveste de antreprenoriat, cu frustrari, cu munca, cu efort, cu bucurii si dezamagiri.

Testimoniale
Romina Irina  recomandă O idee si multa sare.
O relatare inedita, plina de urcusuri si coborasuri, o poveste frumoasa cu cu un final cuprinzator de invataminte, mai ales atunci cand esti la inceput de drum. O recomand cu draga inima.

Iuliana Andreea Neicut  recomandă O idee si multa sare.
O poveste care te pune pe gânduri, în care te poți regăsi foarte ușor. Îți dă un impuls în a face schimbări atunci când nu ai curaj sa o faci. O recomand cu tot dragul.

Maria Olaru  recomandă O idee si multa sare.
O poveste despre vise, curaj si perseverență. O poveste a doi oameni care au crezut în ei, au crezut în visul lor, au luptat pentru el, s-au susținut reciproc și au încercat să ofere lumii ceva benefic. Un vis distrus de superficialitatea si invidia lumii din jur. E tristul adevar al societății in care trăim. Suntem ignoranți si mai mult decât atât ne lăsăm ghidati de frustrările propriilor vieți, neacceptand ca cel de langa noi sa aiba ceva mai mult. O carte care iti arata lumea fara menajamente. Felicitări pentru curaj si perseverență. Felicitări pentru ceea ce sunteti.

O poveste de viata scrisa simplu si frumos,care te atrage ca printr-un vortex intr-o salina colorata,in universul si in visul de afaceri al unei familii tinere si frumoase.Lectii pretioase despre antreprenoriat , ce sa faci si ce sa nu faci la inceput de drum intr un business si ce conteaza pana la urma cu adevarat .Toate astea le veti afla din" O poveste si multa sare" .Va recomand cu drag sa o cititi !!! Lectura placuta ! Merita!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!

Ghid de nutritie si stil de viata sanatos