Regula 80 / 20 in content writing


Principiul lui Pareto este frecvent utilizat si in domeniul afacerilor; de exemplu, „80% din vanzari provin de la 20% din clienti” Urmand acest principiu efortul tau trebuie canalizat spre atragerea vizitatorilor pe site / blog. Cum poti face acest lucru? Prin continut de calitate, prin continut relevant si interesant pentru cititor. Capteaza-i atentia cititorului in primele 5 secunde si el va ramane pe site-ul tau. Dar daca nu-i vei starni curiozitatea si nu-i vei oferi raspuns la intrebarile lui va pleca si mai mult ca sigur nici nu va retine numele site-ul pe care a fost.  

80% din traficul de cititori de pe site sau blog trebuie adus prin content marketing, continut gratuit, care iti va creste traficul in mod organic, in timp, printr-un efort sustinut si constant de a posta zilnic, sau cel putin de 2 - 3 ori pe saptamana.

20% din trafic il vei aduce prin publicitatea platita prin Google Ads, sau pe Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin). Atentie aici: va trebui cate o postare separata pentru fiecare platforma de social media , ele avand audiente diferite.

Un hint de tinut minte: pentru fiecare topic creeaza un sub-topic. Posteaza separat cateva secunde dintr-un video lung, extrage fix momentul cel mai spectaculos din clip si arata-l audientei tale, vei vedea cum astfel vei starni curiozitatea si pentru clipul initial.

Pana data viitoare, spor la creat continut de calitate!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!

Ghid de nutritie si stil de viata sanatos