Cei 4 piloni de baza din Digital Marketing


Un content writer va avea mereu in minte cateva reguli de baza: de la modul in care trebuie scris un text care sa fie simplu, clar, elegant si captivant (detalierea acestor caracteristici le gasiti aici ) pentru a furniza vizitatorilor informatiile de care acestia au nevoie, si pana la gestionarea traficului.

Cei 4 piloni de baza din Digital Marketing sunt:

1. Genereaza trafic - scrii ca sa atragi vizitatori pe site/blog; cu un content marketing de calitate si bine tintit vei reusi sa obtii traficul dorit. Tine minte ca tot ce inseamna content e o investitie pe termen mediu si lung, nu va genera vanzari peste noapte, dar este foarte important sa fii constant, sa publici continut cu regularitate, si sa anticipezi nevoile cititorilor.

2. Colecteaza lead-urile (lead magnets) - transforma vizitatorii in leads, colecteaza date de contact (email si/sau numar de telefon (atentie la GDPR si modul de gestionare a datelor cu caracter personal), dar ofera oamenilor ceva in schimbul datelor.

3. Hraneste lead-urile (email marketing): foloseste datele colectate si trimite email-uri cu reduceri, vouchere etc pentru a transforma vizitatorul in cumparator.

4. Fa cunoscute dovezile (social media marketing): spune cititorilor cat de multumiti sunt clientii tai, ofera cifre "cei 25.000 de utilizatori folosesc zilnic softul nostru si sunt foarte incantati de rezultate". Pentru a lua decizia finala de cumparare oamenii au nevoie de dovezi, cauta review-uri, vor o confirmare ca ceea ce intentioneaza sa cumpere este bun.

Iti reamintim ca poti apela cu incredere la noi in momentul in care ai nevoie de un content creator, marketing online, testarea site-ului web din punct de vedere al functionalitatii sau recomandari de imbunatatire a continutului afistat.

Pana data viitoare, spor la creat continut de calitate!





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!

Ghid de nutritie si stil de viata sanatos