"Start from home" – o invitație captivantă de a descoperi și practica meserii și meșteșuguri!


"Start from home" – o invitație captivantă de a descoperi și practica meserii și meșteșuguri!

Asociația Work At Home Moms propune un număr de 102 kituri de lucru, mamelor din segment vulnerabil, familii monoparentale, fără venituri, cu venituri mici, cu mai mult de doi copii,

Proiectul „Start from home”, finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, pornește de la nevoia de a atenua impactul la nivel social și economic pe care îl resimt atât familiile, cât și afacerile mici în contextul pandemiei, și de a asigura activități practice legate de terapia prin artă familiilor afectate de presiunea emoțională a izolării.

Campania are și rolul de a stimula activitățile de tip Do It Yourself în vederea împlinirii misiunii WAHM.

Kiturile sunt propuse și realizate alături de mamele antreprenoare din comunitatea WAHM: impaslit, țesut, realizat bijuterii sau tablouri cu licheni, cusut, creativ, modelaj, făurit figurine de ipsos și lumânări decorative, brodat.

Scopul proiectului „Start from home” este să combată situația de vulnerabilitate, izolare și să sprijine depășirea perioadei de dificultate/anxietate.

Dacă faceți parte din segmentul țintă al proiectului vă puteți înscrie prin completarea formularului
https://wahm.ro/2020/06/start-from-home/  până pe 15 iulie.

Acesta este un proiect dezvoltat de către Asociația Work At Home Moms și susținut de programul Start ONG.

Asociatia Work At Home Moms are ca scop promovarea mamelor antreprenoare și susținerea celor care doresc să lucreze part time, project based, home based.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro.

Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Vă invit să dăm de veste împreună și să sprijinim real, concret și solidar persoanele afectate de situația economică și socială actuală.

Mai multe detalii despre proiect și selecția pentru atribuirea kiturilor gasiti pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/3690155677679683/

Start ONG, Act for Tomorrow, Kaufland Romania
#StartOng #ImplicareaFaceDiferenta #actfortomorrow #Kaufland

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai frecvente greseli la inceput de antreprenoriat

Ghid de nutritie si stil de viata sanatos

Mamele singure au superputeri! Campanie de strangere de fonduri!